elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Des de hui la Tourist Info Teulada Moraira romandrà oberta al públic

Des de hui la Tourist Info Teulada Moraira romandrà oberta al públic
  MÉS FOTOS
  Des de hui la Tourist Info Teulada Moraira romandrà oberta al públic - (foto 2)
  Des de hui la Tourist Info Teulada Moraira romandrà oberta al públic - (foto 3)

  A partir de hui es podrà acudir a sol·licitar informació presencialment a l'oficina de Turisme de Teulada Moraira. Seguint les directrius i recomanacions de l'Institut de Qualitat Turística Español (ICTE) publicades en la guia “Mesures per a la Reducció del Contagi pel Coronavirus SARS-CoV-2” dirigida a les Oficines de Turisme, s'ha adaptat l'Oficina amb una sèrie de mesures sanitàries per a continuar facilitant informació a veïns i visitants d'una forma segura tant per a l'usuari com per a l'equip Tourist Info.

  Per a l'accés a l'Oficina s'ha creat un circuit de gestió i limitació de l'aforament a més d'oferir gel hidroalcohòlic i mascaretes per a tots aquells que no disposen d'una.
  A l'interior s'han instal·lat pantalles protectores en l'àrea d'atenció al públic i s'ha retirat la zona d'autoservei.

  Perquè els usuaris puguen obtindre tota la informació que puguen necessitar, s'han dissenyat i instal·lat uns panells amb codis QR amb els quals es podran descarregar els catàlegs en 5 idiomes.

  Aquests codis QR també estaran disponibles en les pantalles tàctils instal·lades en la Tourist Info Teulada Moraira, l'Ajuntament de Teulada i l'Esplanada del Castell de Moraira amb accés directe al portal turístic.

  Per a aquells visitants que demanden informació en paper, s'han creat uns portafolis individuals amb els catàlegs d'informació turística i promoció en destí en 5 idiomes i igualment, existeix un altre format per als clients més joves en el qual s'inclou el material de marxandatge editat per als més xicotets.

  L'horari d'atenció al públic és de 09.00 – 14.00h

  Tel. 965 745 168

  Mail: teulada@touristinfo.net

  Pujar