elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

TEUMO Serveis obri procés de selecció per a buscar un gerent

    L'empresa municipal Teumo Serveis S.L ha obert procés de selecció per a la cerca d'un gerent. L'Ajuntament busca d'aquesta forma que TEUMO es gestione per un professional independent, no polític, que contribuïsca a la millora d'aquesta empresa municipal.

    L'oferta d'ocupació, que pot consultar-se en aquest enllaç https://www.randstad.es/candidatos/ofertas-empleo/oferta/gerente-2419195/, sol·licita un professional amb formació de nivell d'enginyeria i anglés. Les seues funcions seran les de vetlar pel correcte funcionament dels serveis que ofereix l'empresa, la viabilitat econòmica d'aquesta, així com l'administració de recursos humans i materials.

    “TEUMO és una empresa molt important per a la nostra localitat i hem estat a punt de perdre-la. Per sort, es va poder parar la privatització de la recollida de residus sòlids urbans i estem treballant per a mantindre aquest servei públic. Busquem un gerent competent, professional, sense vinculacions polítiques. Un lloc al qual puga accedir qualsevol persona de forma lliure i independent”, ha comentat Héctor Morales, regidor i conseller delegat de TEUMO Serveis.

    Pujar