elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

TEUMO Serveis intensifica la neteja i desinfecció als carrers i contenidors

TEUMO Serveis intensifica la neteja i desinfecció als carrers i contenidors
  MÉS FOTOS
  TEUMO Serveis intensifica la neteja i desinfecció als carrers i contenidors - (foto 2)

  TEUMO Serveis, davant l'emergència sanitària provocada pel COVID-19 ha iniciat una sèrie d'accions per a intensificar la neteja i desinfecció i extremar les mesures de seguretat entre els seus treballadors.

  La neteja s'ha reforçat mitjançant aigua a pressió amb desinfectant i hi ha dos equips més de neteja tant a Teulada com en Moraira per a la neteja de voreres, mobiliari urbà, contenidors, etc. S'han establit torns de demà i de vesprada. Durant el torn de demà existiran dos equips de neteja i un altre addicional en el torn de vesprada. 

  La recollida es mantindrà amb normalitat, igual que el servei de l'Ecoparc, però s'extremaran les mesures de seguretat i només podrà entrar un cotxe cada vegada a depositar els seus estris.

  Els operaris compleixen estrictes protocols de seguretat, no viatgen dues persones juntes, i es desinfecten els cotxes diàriament.

  L'atenció personalitzada en les oficines es continuarà realitzant però se sol·licita als usuaris que qualsevol sol·licitud, reclamació, queixa o incidència ho realitzen a través del correu electrònic, telèfon o per xarxes socials.

  “Estem intensificant la neteja i desinfecció per a garantir la seguretat de la ciutadania. El personal que de normal s'ocupa de les platges, en estar tancades, està incrementant la neteja en els nuclis urbans. A més, el personal d'oficina que pot està fent el treball des del seu domicili”, ha comentat Héctor Morales, regidor delegat de TEUMO.

  Pujar