elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Teulada Moraira posarà en marxa un pla de mesures socials, econòmiques i de salut pública davant el COVID-19

Teulada Moraira posarà en marxa un pla de mesures socials, econòmiques i de salut pública davant el COVID-19
  • Els portaveus de totes les forces polítiques del municipi i nos adscrits acorden la seua ratificació en el pròxim ple

L'Ajuntament de Teulada Moraira ha elaborat un pla de mesures d'índole social, econòmica i de salut pública per a pal·liar els efectes de la crisi sanitària del COVID-19. Aquest acord, va ser presentat ahir a la junta de portaveus en la qual estaven representades totes les forces polítiques del municipi i els no adscrits, i serà ratificat dijous que ve en el ple ordinari d'abril, que es realitzarà de manera telemàtica.

L'acord contempla 21 mesures dividides en tres grans blocs: mesures socials, mesures econòmiques i mesures de salut pública. Totes elles amb l'objectiu de garantir la salut i la seguretat de la ciutadania, ajudar els col·lectius més vulnerables i contribuir a reactivar l'economia, altament afectada per la pandèmia.

L'alcaldessa de la localitat, Rosa Vila, va convocar ahir a la vesprada als portaveus de totes les forces polítiques per a debatre aquest document que ja se'ls havia remés amb anterioritat. Després d'estudiar-ho es va acordar aprovar-ho en el pròxim ple per a poder anar implementant les mesures com més prompte millor. Aquesta junta de portaveus es queda constituïda per a reunir-se quan siga necessari.

“L'Ajuntament està treballant molt dur des de l'inici de la pandèmia i la declaració de l'Estat d'Alarma per a garantir la seguretat i salut de tots els nostres ciutadans. Són moltes les accions necessàries per a pal·liar els efectes d'aquesta crisi, i era imprescindible treballar units per a això. Demà aprovarem aquest pla totes les forces polítiques i l'anirem treballant junts, perquè la prioritat de tots és Teulada Moraira i els seus habitants”, ha comentat Rosa Vila, alcaldessa de Teulada Moraira.

Pujar