elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Teulada Moraira portarà la seua gastronomia i la seua nova campanya promocional a Fitur

  L'Ajuntament de Teulada Moraira viatjarà aquesta setmana a la Fira Internacional del Turisme de Madrid a promocionar-se sota el paraigua del Patronat de Turisme Costa Blanca. El municipi portarà la seua gastronomia, la seua nova campanya de promoció turística i presentarà el Auditori.

  La regidoria de Turisme ha apostat enguany per la promoció de la seua gastronomia, i realitzarà una exhibició que versarà sobre els productes més característics que defineixen la geografia, territori i paisatge, i que marquen la tradició i la història del municipi: terra i mar. El cuiner Toni Cantó realitzarà una xarrada sobre salaons.

  Es realitzarà una presentació el dijous 23 a les 16.00 hores en la plaça central del pavelló 7  i a les 17.00 hores es farà un showcooking amb Toni Canto del Restaurant Toni Cantó de Teulada i Ivan Talens, prestigiós bartender valencià de Mesquebarmans.

  El Consistori presentarà el seu nou espot promocional dimecres que ve dia 22 a les 17.00 hores, aquest espot forma part del Pla d'Acció Local que entre altres objectius busca la consolidació de l'oferta turística i la destinació.

  Finalment, es promocionarà l’ Auditori Teulada Moraira, un gran exponent de l'arquitectura del segle XXI obra del reconegut arquitecte Francisco Mangado i que compta amb dos premis internacionals d'arquitectura. Es presentarà l'espai mostrant la seua línia de treball i se centra la mirada en un dels seus projectes turístic/culturals més destacat: ALERE/DOLIA. Una mostra de enoturisme i gastronomia.

  “Un any més viatgem a Fitur a consolidar la nostra oferta turística, som una destinació madura, però hem de continuar treballant perquè es conega l'àmplia oferta en cultura, gastronomia, platges, entorn natural que té Teulada Moraira. Des de l'Ajuntament únicament ens desplaçarem l'alcaldessa i jo, perquè considerem que no és necessari que, com es feia abans, durant aquests dies tot l'Equip de Govern pare la seua activitat, a més de la despesa que s'ocasionava. En els pròxims anys la promoció en Fitur la faran els regidors responsables de la mateixa i òbviament, el primer edil” ha comentat Adrián Ruíz, regidor de Turisme.

  Pujar