elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Teulada Moraira obrirà els seus mercats al 50% a partir de la següent setmana

Teulada Moraira obrirà els seus mercats al 50% a partir de la següent setmana

    Seguint les indicacions de Sanitat i atenent les característiques pròpies dels nostres mercats municipals, el 50% de comerciants podran muntar els seus llocs de venda ambulant a partir de la setmana vinent i coincidint amb la probable entrada en la FASE 3 de tota la Comunitat Valenciana.

    Per tant, el mercat començarà a recuperar la seua normalitat. A les parades ambulants d'alimentació se sumaran altres com els tèxtils o de decoració. Tot això, es realitzarà seguint les mesures d'higiene i seguretat pertinent com es vènia fent fins ara.

    Els llocs que estaran en el mercat s'aniran alternant per a poder treballar tots segons siga setmana parell o imparell, aquest mètode de rotació assegurarà que tots els comerciants puguen treballar mentre duren les restriccions normatives de venda ambulant a causa de la COVID 19.

    Des de la Regidoria de Serveis Generals i Sanitat han apuntat que fins ara les mesures de seguretat preses han estat efectives i han funcionat amb èxit, per tant es continuarà treballant amb la mateixa professionalitat perquè els nostres mercats municipals continuen sent un espai segur.

    Pujar