elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Teulada Moraira inicia el programa EMPUJU/EMCUJU en el qual s'han contractat a 7 joves de la localitat

Teulada Moraira inicia el programa EMPUJU/EMCUJU en el qual s'han contractat a 7 joves de la localitat

  Teulada Moraira ha posat en marxa el programa EMPUJU/EMCUJU Avalem Joves Plus 2019-2020 pel qual s'han contractat 7 joves de 16 i 30 anys durant un any a jornada completa. L'Ajuntament rebrà un total de 78.526,80€ per part del Servei Valencià d’Ocupació i Formació (LABORA) per a aquesta fi.

  El programa de subvencions està destinat a la contractació per entitats locals de persones joves qualificades en el cas del EMCUJU amb 39.186,59 € destinats al finançament de dos llocs per a fer tasques administratives en els departaments de serveis i recursos humans, i un llicenciat en dret per a exercir tasques en el departament de Serveis.

  EMCUJU és un programa dirigit a persones joves majors de 16 anys, que compten amb una qualificació professional reconeguda pel sistema de formació professional per a l'ocupació o del sistema educatiu, que figuren inscrites en el fitxer del Sistema Nacional de Garantia Juvenil (SNGJ) i tinguen la condició de beneficiàries de SNGJ, a més de complir els requisits per a la realització d'un contracte temporal en pràctiques.

  El programa de subvencions per a la contractació de joves sense qualificació (EMPUJU) rebrà 39.340,21 destinats al finançament de 2 llocs de conserges i 2 llocs per a fer les tasques de peons forestals. Dirigit a persones joves, majors de 16 anys, que figuren inscrites en el fitxer del Sistema Nacional de Garantia Juvenil (SNGJ) en l'àmbit territorial de la Comunitat Valenciana i tinguen la condició de beneficiàries de SNGJ.

  Aquests programes (EMCUJU/EMPUJU) estan englobats en el projecte Avalem Joves Plus de la Generalitat Valenciana i estan cofinançats pel Fons Social Europeu (FSE).

  Pujar