elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Teulada Moraira inicia la fumigació contra el mosquit tigre

Teulada Moraira inicia la fumigació contra el mosquit tigre

    L'Ajuntament de Teulada Moraira, a través de la seua Regidoria de Sanitat, ha posat en marxa la fumigació contra el mosquit tigre. Aquesta mesura, que tindrà lloc de maig a octubre, cerca previndre i minimitzar els efectes de la presència d'aquest mosquit en la localitat.

    Des del Consistori es recorda a la ciutadania la importància de seguir les recomanacions de les autoritats sanitàries per a evitar la propagació de l'insecte:  evitar recipients amb aigua estancada en l'exterior dels habitatges com a poals o plats baix les plantes; mantindre en bones condicions higiènic - sanitàries les piscines particulars i no acumular aigua permanent a causa del reg per degoteig.

    “El mètode més eficaç contra els mosquits és la prevenció i per això és indispensable que tots assumim el compromís i seguim les indicacions que es donen des de les administracions públiques. La fumigació fa una important labor, però la prevenció és imprescindible per a garantir que no hi haja plagues durant els mesos de calor”, ha comentat Mamen Botija, regidora de Sanitat.

    Pujar