elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Teulada Moraira “Imagina un cel de colors” omplint de paraigües una dels seus carrers

Teulada Moraira “Imagina un cel de colors” omplint de paraigües una dels seus carrers

    L'Ajuntament de Teulada Moraira a través de la regidoria de Turisme delegada a Adrián Ruiz, ha posat un toc de color al municipi omplint una dels seus carrers amb paraigües de colors.

    Aquesta intervenció artística en espai públic que està situada al carrer Castell a Moraira, té com a objectiu dinamitzar el municipi amb l'arribada de visitants i veïns que puguen gaudir d'aquesta acció a més de tota la decoració i programació nadalenca que ofereix Teulada Moraira en aquestes dates.

    Aquesta acció que ha començat, és la primera que es realitzarà, ja que el projecte que es denomina “Imagina un cel de colors” estarà instal·lat durant tot l'any 2021 i anirà canviant adaptant-se a les diferents ocasions o dates assenyalades donant així una continuïtat i un motiu per a continuar gaudint en les seues diferents variacions.

    Adrián Ruiz ha comentat “Els hem vist en altres ciutats de tot el món i ara arriben a Teulada Moraira. Ací estaran durant tot l'any aportant alegria a una dels seus carrers principals i aniran canviant d'imatge depenent de l'ocasió. Des del departament de turisme convidem al fet que vengen a visitar-nos i al fet que ens etiqueten en les seues fotografies i usen l'etiqueta #imaginauncielodecolores per a omplir igualment les xarxes socials de color”

    Pujar