elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Teulada Moraira fomenta i incentiva l'emprenedurisme local entre joves de 18 a 40 anys

Teulada Moraira fomenta i incentiva l'emprenedurisme local entre joves de 18 a 40 anys

  L'Ajuntament de Teulada Moraira a través de la Regidoria de Joventut i la Regidoria de Foment llancen un programa formatiu gratuït amb les regles bàsiques que tota persona emprenedora ha de conéixer. Aquesta formació gratuïta s'engloba dintre del "Pla Reactiva" aprovat per la corporació municipal per potenciar i donar suport a la joventut amb el seu desenvolupament laboral.

  Des de l'Ajuntament, es considera essencial el foment de les capacitats d'emprenedurisme local i la creació d'un entorn innovador en el territori. En un entorn globalitzat és de gran rellevància la formació per a poder desenvolupar el potencial endogen de cada territori, facilitant recursos a les empreses i futurs projectes empresarials per a superar les dificultats i reptes existents, especialment per tirar endavant en aquesta nova realitat.

  Amb aquest objectiu, les regidories conjuntament amb JOVEMPRA ( Federació d'Associacions de Jóvens Emprenedors de la Província d'Alacant) han organitzat un taller formatiu especialitzat en emprenedurisme dirigit a la població jove de 18 a 40 anys.

  Es realitzarà els dies 2, 22, 23 i 24 de setembre de 10.00 h a 14.00 h a l'Espai La Senieta de Moraira.

  Jovempra serà l'entitat encarregada d'impartir el programa formatiu que inclou temes de rellevància com aspectes jurídics, fiscals i laborals, pla d'empresa, viabilitat i finançament, entre altres.

  En aquesta iniciativa formativa, comptem amb el suport de la Diputació d'Alacant.

  Més informació i inscripcions: marinaalta@jovempa.org  www.jovempa.org

  Pujar