elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Teulada Moraira contracta assistència tècnica al Col·legi d'Arquitectes per a donar eixida als informes tècnics

Teulada Moraira contracta assistència tècnica al Col·legi d'Arquitectes per a donar eixida als informes tècnics
  • En els últims dos anys s'ha augmentat molt el temps de resposta i hi ha més de 100 expedients sense informar

L'Ajuntament de Teulada Moraira ha posat en marxa un contracte amb el Col·legi Territorial d'Arquitectes d'Alacant per a la prestació de serveis per a emissió d'informes visats de qualificació urbanística (VICU) de llicències d'obra major. El Consistori porta dos anys amb grans demores que han donat com a resultat 100 expedients sense informar, i gràcies a aquest contracte se'ls podrà donar eixida.

L'escassetat de mitjans en aquest àmbit de l'Ajuntament i el retard generat, que ja no permet atendre en termini els expedients d'obra major, han promogut aquest acord que té un cost de 14.999 euros. Els treballs que es realitzaran per part del Col·legi d'Arquitectes seran supervisats per l'arquitecte superior municipal, Julio Sela, que exercirà com a responsable del contracte.

El Consistori ha afirmat que “necessitàvem una eina per a solucionar aquesta situació anòmala i perjudicial per a la nostra població, ja que no pot haver-hi tants projectes pendents d'una llicència d'obra. Considerarem diferents alternatives i la Junta de Govern ha aprovat aquest contracte amb el Col·legi d'Arquitectes, ja que és una entitat col·laboradora prevista en la legislació urbanística valenciana”.

Pujar