elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Teulada Moraira constitueix una borsa d'ocupació per a professionals de Joventut

Teulada Moraira constitueix una borsa d'ocupació per a professionals de Joventut

    La Regidoria de Joventut de l'Ajuntament de Teulada Moraira ha constituït una borsa d'ocupació de professionals de Joventut. Aquesta borsa de treball s'utilitzarà tant per a cobrir vacants de personal funcionari com de personal laboral.

    El departament de Joventut, dins del Pla Concertat de Joventut 2019-2023 de Municipalització de les Polítiques Integrals de Joventut, s'ha adherit a la línia de subvencions per a entitats locals que procedisquen a la contractació o el nomenament de professionals de joventut, del grup A (subgrup A2) per l'any 2020, amb funcions de planificació, coordinació i organització de polítiques integrals de joventut.

    Les bases es poden trobar en el tauler d'anuncis de la Seu Electrònica en el següent enllaç:  http://teuladamoraira.sedelectronica.es.

    Les persones contractades o nomenades hauran de treballar coordinadament amb el personal tècnic de Joventut (local i comarcal), en el disseny, la implementació i l'avaluació de plans de Joventut; en la realització i difusió de campanyes informatives i educatives; i en la programació d'activitats d'oci educatiu per a joves.

    Pujar