elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Teulada Moraira celebra el Dia Mundial del Turisme amb visites guiades presencials i virtuals

Teulada Moraira celebra el Dia Mundial del Turisme amb visites guiades presencials i virtuals

  L'Ajuntament de Teulada Moraira a través de la Regidoria de Turisme delegada a Adrian Ruiz, ha preparat dues visites guiades a Teulada Moraira amb motriu de la celebració del dia Mundial de Turisme que se celebra el dia 27 d'aquest mes.

  El Dia Mundial del Turisme es commemora tots els anys el 27 de setembre amb celebracions dirigides per l'Organització Mundial del Turisme (OMT). El seu propòsit és el de conscienciar a la comunitat internacional sobre el valor social, cultural, polític i econòmic del turisme, a més de sobre com el sector pot contribuir a aconseguir els objectius de Desenvolupament Sostenible.

  Les activitats preparades i horaris són els següents:

  • DIVENDRES 25 DE SETEMBRE
  VISITA TEATRALITZADA: TEULADA, HISTÒRIES D'UN PREDICADOR
  Hora: 19h
  Eixida: Plaça de la Constitució. Front Ajuntament de Teulada. Teulada
  Duració: 1h 30 min

  • DISSABTE 26 DE SETEMBRE
  VISITA GUIADA: MORAIRA, HISTÒRIES DE LA MAR
  Hora: 19h
  Eixida: Plaça de la Sort. Moraira
  Duració: 1h30min
  Inclou visita al Castell de Moraira amb la projecció de l'audiovisual Pirates del Mediterrani

  Es tracta de dues activitats que durant la temporada d'estiu han tingut una gran acceptació pel que s'ha volgut oferir de nou amb aquesta ocasió especial. La inscripció és gratuïta, és obligatòria i es podrà realitzar fins al divendres 25 abans de les 14:00 h i dissabte 26 abans de les 12:30 h trucant al telèfon 96 574 51 68 o per e-mail: teulada@touristinfo.net

  A més entre el divendres 25 i el dilluns 28 de setembre es podrà accedir a través de la nostra pàgina web turismoteuladamoraira.com i xarxes socials a la visita guiada virtual TEULADA MORAIRA 360°.

  S'han pres totes les mesures de seguretat sanitària anti covid, per la qual cosa l'aforament serà limitat amb grups de 5 persones mínim i màxim de 20 persones i serà obligatori l'ús de la màscara a més de mantenir la distància de seguretat.

  "El turisme genera ocupació i riquesa per a la nostra terra, per això hem de desenvolupar estratègies que aprofiten al màxim el nostre patrimoni cultural i històric i el nostre entorn mediambiental com a motors turístics per a fomentar el nostre desenvolupament socioeconòmic", ha destacat Adrián Ruiz, Regidor de Turisme.

  Pujar