elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Teualada - Moraira posa en marxa una campanya per a consolidar la destinació per al turisme nacional

Teualada - Moraira posa en marxa una campanya per a consolidar la destinació per al turisme nacional

    La Regidoria de Turisme de l'Ajuntament de Teulada Moraira està treballant en una campanya que consolidació de la destinació dins del país. La població, que tradicionalment compta amb molt de turista estranger, compte que enguany serà diferent i es prepara per a rebre visitants espanyols.  

    La regidoria ha reestructurat el seu pressupost per a posar en marxa aquest pla de captació del turisme nacional. En ell es potenciarà la imatge de sol i platja de municipi, recalcant valors com la sostenibilitat i la salut, i la implantació de mesures de seguretat que es duran a terme quan s'inicia la temporada perquè el turista no tinga, com pot ser el control a les platges.

    Dins d'aquest nou pla turístic es promocionen altres recursos turístics com el turisme actiu i natural, amb les rutes senderistes que es recolliran en un catàleg, o el cultural, per a donar a conéixer el patrimoni de la localitat.

    “Voldria agrair a tot el personal de la Regidoria l'esforç que està realitzant per a dur a terme aquesta nova campanya i pla turístic per a Teulada Moraira. Una labor que estic convençut donarà els seus fruits, i encara que fins i tot no podem aventurar-nos sobre com serà la temporada turística, segur que es confiarà en la nostra destinació. Una destinació que a més treballem per desestacionalitzar”, ha comentat Adrián *Ruíz, regidor de Turisme de Teulada Moraira.

    Pujar