elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Tècnics de l'Ajuntament de Teulada Moraira es formen en accions de promoció del benestar i la salut en el curs de la xarxa XarxaSalut

Tècnics de l'Ajuntament de Teulada Moraira es formen en accions de promoció del benestar i la salut en el curs de la xarxa XarxaSalut
  • La jornada, que es va celebrar en la localitat de Calp, va establir pautes i mecanismes per a reduir les desigualtats, millorar l'equitat social i potenciar les accions en matèria d'igualtat de gènere

MÉS FOTOS
Tècnics de l'Ajuntament de Teulada Moraira es formen en accions de promoció del benestar i la salut en el curs de la xarxa XarxaSalut - (foto 2)
Tècnics de l'Ajuntament de Teulada Moraira es formen en accions de promoció del benestar i la salut en el curs de la xarxa XarxaSalut - (foto 3)

L'Ajuntament de Teulada Moraira va participar de manera activa en el primer curs celebrat a la comarca de la Marina Alta, i clausurat dilluns passat, per a les corporacions adherides a XarxaSalut, amb l'objectiu d'ampliar coneixements en matèria de millora de les prestacions i la formació en matèria de salut i benestar en l'àmbit local.

L'edil de Sanitat, Marmen Botija, va explicar que “el nostre Ajuntament es prenmolt de debò les iniciatives de foment de les polítiques de salut i benestar que proposa la xarxa XarxaSalut. Perquè entenem que des de l'àmbit local també es poden fer moltes coses en aquest sentit. I estem convençuts que ha de ser una tasca transversal que implica l'àrea de salut, però també a esports, serveis i obres, serveis socials, joventut, igualtat, etc… és una tasca que involucra a tots”.

Les jornades formatives, que es van celebrar a Calp, va reunir edils i treballadors dels departaments de Salut, Joventut, Serveis Socials, Obres i l'OMIC de l'Ajuntament de Teulada Moraira. Al llarg del curs, es van poder adquirir nous coneixements en accions tendents a la reducció de les desigualtats, la millora de l'equitat social i l'impuls de les polítiques d'igualtat de gènere. A més, va permetre als professionals de l'Ajuntament de Teulada Moraira conèixer altres iniciatives en aquest sentit desenvolupades en altres municipis.

Teulada Moraira està adherit a la XarxaSalut, un programa de la Conselleria de Sanitat i Salut Pública, que es constitueix com a plataforma que aglutina a tots els consistoris que es van sumar a l'IV Pla de Salut de la Comunitat Valenciana que han adquirit el compromís de desenvolupar les accions de promoció de la salut des de l'àmbit local.

Pujar