14 de novembre de 2019 14/11/19

Tècnics de l'Ajuntament de Teulada Moraira es formen en accions de promoció del benestar i la salut en el curs de la xarxa XarxaSalut

Tècnics de l'Ajuntament de Teulada Moraira es formen en accions de promoció del benestar i la salut en el curs de la xarxa XarxaSalut - (foto 1)
  • La jornada, que es va celebrar en la localitat de Calp, va establir pautes i mecanismes per a reduir les desigualtats, millorar l'equitat social i potenciar les accions en matèria d'igualtat de gènere

MÉS FOTOS
Tècnics de l'Ajuntament de Teulada Moraira es formen en accions de promoció del benestar i la salut en el curs de la xarxa XarxaSalut - (foto 2)
Tècnics de l'Ajuntament de Teulada Moraira es formen en accions de promoció del benestar i la salut en el curs de la xarxa XarxaSalut - (foto 3)

L'Ajuntament de Teulada Moraira va participar de manera activa en el primer curs celebrat a la comarca de la Marina Alta, i clausurat dilluns passat, per a les corporacions adherides a XarxaSalut, amb l'objectiu d'ampliar coneixements en matèria de millora de les prestacions i la formació en matèria de salut i benestar en l'àmbit local.

L'edil de Sanitat, Marmen Botija, va explicar que “el nostre Ajuntament es prenmolt de debò les iniciatives de foment de les polítiques de salut i benestar que proposa la xarxa XarxaSalut. Perquè entenem que des de l'àmbit local també es poden fer moltes coses en aquest sentit. I estem convençuts que ha de ser una tasca transversal que implica l'àrea de salut, però també a esports, serveis i obres, serveis socials, joventut, igualtat, etc… és una tasca que involucra a tots”.

Les jornades formatives, que es van celebrar a Calp, va reunir edils i treballadors dels departaments de Salut, Joventut, Serveis Socials, Obres i l'OMIC de l'Ajuntament de Teulada Moraira. Al llarg del curs, es van poder adquirir nous coneixements en accions tendents a la reducció de les desigualtats, la millora de l'equitat social i l'impuls de les polítiques d'igualtat de gènere. A més, va permetre als professionals de l'Ajuntament de Teulada Moraira conèixer altres iniciatives en aquest sentit desenvolupades en altres municipis.

Teulada Moraira està adherit a la XarxaSalut, un programa de la Conselleria de Sanitat i Salut Pública, que es constitueix com a plataforma que aglutina a tots els consistoris que es van sumar a l'IV Pla de Salut de la Comunitat Valenciana que han adquirit el compromís de desenvolupar les accions de promoció de la salut des de l'àmbit local.

ocultar
Tècnics de l'Ajuntament de Teulada Moraira es formen en accions de promoció del benestar i la salut en el curs de la xarxa XarxaSalut
Pujar