elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Setembre cultural a Teulada Moraira

Setembre cultural a Teulada Moraira
  MÉS FOTOS
  Setembre cultural a Teulada Moraira - (foto 2)

  L'Ajuntament de Teulada Moraira a través de la Regidoria de Cultura i continuant amb la programació conmemorativa del 400 aniversari de la Sala de Jurats i Justicía, posa en marxa un programa d'activitats per al mes de setembre de diferents temàtiques amb l'objectiu de promocionar i donar a conéixer el passat i present del consell, permetent descobrir la seua herència així com el seu patrimoni cultural. La iniciativa té diverses temàtiques com són la literatura, l'art i la música.

  Totes les activitats es duran a terme sota les mesures i recomanacions sanitàries anticovid.

  El calendari serà el següent:

  • Dijous 3 – Presentació del llibre “La huérfana judía” de Francisco Llobell Quiles a la plaça dels Porxes a les 20.00h
  • Divendres 11 - Presentació del foto-lliure "Teulada Moraira trade mark", d'Almudena Soullard a la Plaça dels Porxes, a les 19.30h
  • Dissabte 12 - Concert del grup Lucentum XVI, presentarà el programa "El cantoral del Monestir de la Murta d'Alzira". A l'Auditori Teulada Moraira, a les 20.00h
  • Divendres 18 - Inauguració de l'exposició de les obres seleccionades en el XXVIII Premi Vila de Teulada d'Obra Bidimensional. A la sala Domènecq de l'Espai la Senieta de Moraira, a les 20.00h.
  • Dissabte 19 - Cantada a la Fresca Confinada. Emissió a través de les Xarxes Socials de la Colla el Falçó.
  • Dissabte 26 - Espectacle musical,"Quien amores tiene…" el Cor de la Generalitat Valenciana & Harmonia del Parnàs, commemoratiu del V centenari de la primera volta al món. A l'Auditori Teulada Moraira, a les 22.30h.

   

  Pujar