elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

El secretari autonòmic de Turisme fa lliurament de les banderes Qualitur a les platges de Teulada Moraira

El secretari autonòmic de Turisme fa lliurament de les banderes Qualitur a les platges de Teulada Moraira

  El secretari autonòmic de Turisme, Francesc Colomer, ha entregat hui a l'Alcaldessa de Teulada Moraira Rosa Vila, les banderes Qualitur que atorga Turisme Comunitat Valenciana com a reconeixement de la qualitat i gestió mediambiental.

  La Bandera Qualitur és el millor reconeixement al treball diari que es realitza des dels diferents consistoris perquè el litoral valencià serà sinònim d'excel·lència turística entesa com la integració de tres conceptes: qualitat, medi ambient i accessibilitat.

  Teulada Moraira ha obtingut la bandera Qualitur que concedeix Turisme CV a les platges Platgetes, L’Andrago i Portet.

  L'acte ha tingut lloc a la Platja de l’Ampolla on s'ha hissat la bandera i ha comptat amb la presència del Regidor de Platges, Carlos Martínez i del Regidor de Turisme Adrián Ruiz.

  En concret, el secretari autonòmic de Turisme ha volgut agrair personalment als representants de l'Ajuntament la gran faena que han realitzat els ajuntaments per continuar impulsant la qualitat de les seues platges” i ha incidit en què “les banderes Qualitur no sols reconeixen a les platges com un espai de bany, sinó en una experiència turística”

  Per part seua, l'Alcaldessa Rosa Vila ha volgut ressaltar que “estem orgullosos de rebre aquest distintiu. La nostra intenció és continuar treballant durament perquè les nostres platges puguen continuar rebent el reconeixement que es mereixen”.

  Així mateix les banderes blaves ja onegen en les tres platges de Teulada Moraira, guardó amb el qual es reconeix la conservació del medi natural, l'elevada qualitat de l'aigua i l'excel·lència de serveis.

  Pujar