elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Presentació del Torneig de Pàdel Or de la Federació Valenciana

Presentació del Torneig de Pàdel Or de la Federació Valenciana
  MÉS FOTOS
  Presentació del Torneig de Pàdel Or de la Federació Valenciana - (foto 2)

  Hui s'ha realitzat la presentació del Torneig de Pàdel Or de la Federació de Pàdel de la Comunitat Valenciana que iniciarà el dilluns 20 de juliol finalitzant el diumenge 26 de juliol. Aquest important esdeveniment està organitzat pel Club de Pàdel Teulada Moraira, amb la col·laboració de l'Ajuntament de Teulada Moraira.

  Han sigut presents el Regidor d'Esports Adrián Ruiz, la Presidenta del Club de Pàdel Teulada Moraira, Magda Llobell i el Secretari del Club Luis Fernández.

  Aquest Torneig és el de major categoria de la Comunitat Valenciana en el qual participen els millors jugadors de Nivell I, com per exemple Pablo González Neira entrenador en ATF i ex-número 100 del món i Javier Redondo actual número 83 del món WPT, a més també poden participar jugadors amateurs en les seues respectives categories.

  La inscripció al Torneig va començar el 03 de juliol i finalitza el 16 de juliol i es realitza en la pàgina web www.padelcv.com.

  Els premis per als participants ascendeixen a 3.500 € en premis.

  Els patrocinadors per a aquest esdeveniment són l'Ajuntament de Teulada Moraira, Bodegas Blasco, Sport-Plaza i Supermercats Pepe La Sal.

  El Regidor d'Esports, Adrián Ruiz ha comentat "Estic molt satisfet de poder celebrar una nova edició d'aquest torneig i agrair el treball realitzat per la directiva del Club de pàdel Teulada Moraira. Sabem que serà un any diferent amb un aforament limitat i amb unes mesures molt estrictes de seguretat que no impediran que es puga gaudir de les grans pales que competiran durant el torneig. La nostra intenció és continuar promocionant el pàdel que s'està jugant al nivell més alt a la Marina Alta com a la Comunitat Valenciana"

  Pujar