elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

La pianista del Conservatori de Música de Teulada Silke Ribes, ha sigut seleccionada per a acudir al prestigiós Curtis Institute of Music

La pianista del Conservatori de Música de Teulada Silke Ribes, ha sigut seleccionada per a acudir al prestigiós Curtis Institute of Music

    Silke Ribes alumna del Mestre Berenguer Conservatori Professional de Música de Teulada, ha sigut escollida pel Curtis Institute of Music de Philadelphia aquest és un institut d'alt rendiment i  considerat per molts el millor conservatori dels Estats Units i una de les millors institucions musicals del món.

    L'admissió és extremadament competitiva i trien a molt pocs alumnes de tot el món. Entre cantants, pianistes, organistes, directors i compositors, només s'admeten suficients estudiants per a completar una orquestra simple.

    Silke Ribes és una pianista d'alt nivell, concentrant-se en Beethoven, Prokófiev, Liszt i Rachmaninov. En les seues visites per a tocar a Teulada, va rebre classes magistrals de dues pianistes guardonades, Claire Huangci (els EUA) i Alexander Ullman (Londres), tots dos entrenats en l'Institut Curtis i que han secundat activament la seua sol·licitud a Curtis.

    Carlos Martínez, Regidor d'Educació ha mencionat "És un orgull comptar en el nostre municipi amb una alumna amb tant de talent i ens alegrem que vaja a tindre aquesta oportunitat formativa única. També cal destacar la labor educativa que ofereix el conservatori que demostra la importància de tindre una institució d'aquestes característiques en el nostre municipi. És un esdeveniment molt important tant per a l'alumna com per al Conservatori de Música de Teulada.

    Pujar