elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

‘Menjars de la Terra. El llegat gastronòmic de González Pomata’, a l’Auditori Teulada Moraira

‘Menjars de la Terra. El llegat gastronòmic de González Pomata’, a l’Auditori Teulada Moraira
  • L’exposició, organitzada per la Càtedra Carmencita de la Universitat d’Alacant s’inaugurarà divendres

MÉS FOTOS
‘Menjars de la Terra. El llegat gastronòmic de González Pomata’, a l’Auditori Teulada Moraira - (foto 2)

 

L’exposició «Menjars de la Terra. El llegat gastronòmic de González Pomata» organitzada per la Càtedra Carmencita d’Estudis del Sabor Gastronòmic de la Universitat d’Alacant i la Fundació Mediterráneo, s’inaugura el pròxim divendres dia 28 de juliol a l’auditori Teulada Moraira.

Aquesta és la tercera itinerància que fa l’exposició després del seu pas per la Fundació Mediterráneo i la Seu Universitària Ciutat d’Alacant. En aquesta ocasió, l’objectiu divulgatiu coincideix de ple amb el treball que l’auditori Teulada Moraira, dirigit per Maite Serrat, desenvolupa des del seu programa Dolia, enfocat a valorar la cuina tradicional i el patrimoni gastronòmic de la Marina Alta, a través de conferències, exposicions, tallers didàctics i tastos.

El director de la càtedra, el professor Josep Bernabeu-Mestre, ha expressat la seua satisfacció «per l’aliança col·laborativa establida entre institucions per a posar en valor i divulgar un patrimoni tan important i representatiu de la cultura gastronòmica alacantina com és el llegat de González Pomata».

L’acte inaugural, que tindrà lloc a les 20 hores, comptarà amb la participació de Raúl Llobell Signes, president de la Fundació de CV Auditori Teulada Moraira i alcalde de Teulada Moraira, el director de la Càtedra Carmencita d’Estudis del Sabor Gastronòmic de la Universitat d’Alacant, Josep Bernabeu-Mestre i el president de la Fundació Mediterráneo, Luis Boyer Cantó. Hi assistiran també representants de Carmencita i els descendents del reporter del periòdic Información, González Pomata (1926-1996).

La mostra podrà visitar-se fins al 3 de febrer.

Pujar