elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

L'equip Sènior Masculí del Club Bàsquet Teulada aconsegueix l'ascens a autonòmica

L'equip Sènior Masculí del Club Bàsquet Teulada aconsegueix l'ascens a autonòmica
  MÉS FOTOS
  L'equip Sènior Masculí del Club Bàsquet Teulada aconsegueix l'ascens a autonòmica - (foto 2)
  L'equip Sènior Masculí del Club Bàsquet Teulada aconsegueix l'ascens a autonòmica - (foto 3)

  Després de la suspensió per la COVID-19, la Federació de Bàsquet de la Comunitat Valenciana ha decidit que hi haja ascensos de categoria per a aquells equips situats en les dos primeres posicions de la classificació en la jornada del 8 de març. L'equip Sènior Masculí del Club Bàsquet Teulada ja pot celebrar una fita històrica per a la nostra població, ja que per primera vegada, jugarà a Autonòmica, la 2a categoria en importància a nivell de la Comunitat Valenciana.

  La Federación de Baloncesto de la Comunidad Valenciana (FBCV) va decidir suspendre totes les seues competicions el passat 8 de març. A partir d'este moment es va decidir que hi haguera ascensos de categoria, però no descensos, per tant, no es perjudicaria ningú. El nostre equip estava situat en la 2a posició de la classificació en el moment de la suspensió, per això s'ha guanyat el dret de pujar de categoria per a la temporada 2020/2021.

  Ha sigut una temporada curta, però espectacular. Amb 15 partits guanyats i, només, 4 derrotes (1 sols a casa), l'equip ha estat durant tota la temporada en posicions d'ascens, lluitant de tu a tu amb l'Alberic, guanyador de la lliga. D'altra banda, cal recordar que el Club Bàsquet Teulada va ser fundar l'any 1989 i, des d'aleshores, ha

  estat competint en les categories Zonal i Preferent, fins aconseguir esta fita històrica, la 1a vegada en la història que jugarà a Autonòmica. Tot això és un fruit que es recull per la feina duta a terme durant estos 30 anys, juntament amb el creixement del bàsquet al nostre poble, ja que actualment comptem amb equips en totes les categories.

  Finalment, donem l'enhorabona a la plantilla que ha aconseguit l'èxit, formada per: Pere Ivars (President), Jaume Puig (Directiu), Xavi Fernando Meseguer (Entrenador), Jordi Fernando (2n Entrenador), Omar Garrote, Vicent Coello, Pavel Bereznoj, Glen Lenham, Kiko Torres, Kiko Perles, José Maria Doménech, Fran Coello, Juan Octavio Ballester, Jorge Ferrández i els Júniors que ens han ajudat: Victor, Isma, Ivan, Jordi i Cristian.

  Des de la regidoria d'esports Adrián Ruiz ha assenyalat “volem donar l'enhorabona pels seus mèrits i mostrar-los tot el nostre suport i reconeixement als jugadors del club basket sènior Teulada. És un orgull per a aquesta població veure el seu equip en tan important competició.”

  L'Alcaldessa Rosa Vila ha comentat “Des de l'ajuntament ens agradaria valorar l'esforç i la professionalitat de tots els que han fet possible aquest ascens i felicitar-los pels seus assoliments. El basquet té una història important en aquest poble, i aquest mèrit és un triomf més per a l'esport local. Per tot això la meua enhorabona i admiració a tots ells.”

  Pujar