elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

L'Auditori Teulada Moraira acollirà l'obra de teatre @Rita_Trobador de Esclafit Teatre

L'Auditori Teulada Moraira acollirà l'obra de teatre @Rita_Trobador de Esclafit Teatre

  Des de la Regidoria d'Igualtat delegada en Mamen Botija de la mà de l'Auditori Teulada Moraira, s'ha organitzat la representació de l'obra @Rita_Trobador de la companyia Esclafit Teatre que tindrà lloc el pròxim dia 6 de novembre a les 21.30 h.

  Que té en comú Azalais, una poetessa nascuda en 1146 amb Sor Isabel de Villena, l'abadessa del Convent de la Trinitat durant el segle XV? I elles dos, que tenen a veure amb Rita, una youtuber que càrrega sobre l'esquena el pes de cinc mil anys d'història? Tres dones. Tres mirades en el temps que, en el fons, són una sola veu.

  Una obra de dones amb veu i lletra. De determinació i de lluita. És un cant i un crit d'autoafirmació.

  @Rita_Trobador' ens recorda els passos realitzats per moltes dones al llarg de la història que van recórrer un camí de vida, moltes vegades desconegut per la gran majoria, i que van obrir pas a les lluites de la dona del segle XXI.

  L'entrada serà lliure amb aforament limitat, per a aconseguir una entrada farà falta invitació que es podrà aconseguir telefonant al 965 740 445. Tots els assistents hauran de complir amb la normativa de seguretat enfront de la COVID 19. Ús de màscara obligatòria durant tot l'acte, desinfecció i presa de temperatura en l'entrada de l'edifici i distància social dins de la sala.

  6 de novembre
  A les 21.30h
  A l'Auditori Teulada Moraira
  Entrada lliure amb aforament limitat
  Invitacions en el telèfon 965 740 445

  Pujar