elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

L'Ajuntament de Teulada Moraira es reuneix amb les floristeries del municipi per a coordinar la festivitat de Tots els Sants i la decoració floral Nadalenca

L'Ajuntament de Teulada Moraira es reuneix amb les floristeries del municipi per a coordinar la festivitat de Tots els Sants i la decoració floral Nadalenca

  La Regidora de Serveis Generals MªJosé Vidal i el Regidor de Festes, Aitor Llobell s'han reunit avui a l'Ajuntament amb els representants de les floristeries que existeixen actualment en el municipi per a fixar, d'una banda, el protocol d'actuació durant el Dia de Tots els Sants de l'1 de novembre en relació amb la COVID-19 i d'altra banda per a estudiar la manera de treballar amb totes elles en relació amb els adorns florals prevists per a Nadal.

  A causa de la previsió d'una assistència massiva als cementiris durant el Dia de Tots els Sants, serà obligatori seguir un protocol de mesures sanitàries fixades per la Conselleria de Sanitat de la Generalitat Valenciana que seran les següents:

  • Mesures de prudència i protecció: control d'aforament, diferenciar les entrades de les sortides, establir itineraris per a la circulació de les persones, facilitar el manteniment de la distància de seguretat.
  • Mesures d'higiene: Neteja i desinfecció de les instal·lacions amb especial atenció a les d'ús comú, papereres amb tapa i pedal per a material d'un sol ús, dispensadors de gels hidroalcohólicos i aforament, ús i desinfecció de condícies.

  També s'han tractat temes d'organització i planificació entre els establiments per a assegurar el compliment de totes les mesures en tot moment.

  Un altre tema a tractar en la reunió ha estat el Nadal. Des de l'Ajuntament han plantejat la possibilitat d'unir a totes les floristeries en un projecte de decoració nadalenca per a aquestes festes, d'aquesta manera es pretén donar suport a aquest sector econòmic municipal.

  La intenció és col·laborar, com ja es fa durant aquests mesos, amb els membres dels diferents sectors empresarials del municipi d'una manera més personalitzada i directa.

  Pujar