elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

L'Ajuntament de Teulada Moraira realitza un Pla d'Igualtat intern

L'Ajuntament de Teulada Moraira realitza un Pla d'Igualtat intern

  L'Ajuntament de Teulada Moraira va celebrar ahir el plenari ordinari del mes d'octubre de manera presencial sense públic i va ser retransmés en directe mitjancant de les xarxes socials de l'Ajuntament.

  Dins del Pla d'Igualtat municipal aprovat en el 2019, un dels punts fonamentals era el desenvolupament del Pla d'Igualtat de Recursos Humans, un pla intern a fi d'aconseguir la igualtat efectiva entre dones i homes dins del consistori. Sent secundat per la Corporació a través d'una Declaració institucional en el plenari.

  També es va acordar aprovar el Projecte Bàsic i d'Execució de les obres d'“Aulari de 12 unitats per a 1º i 2º cicle de l'etapa infantil en el Col·legi Públic CEIP Sant Vicent Ferrer de Teulada dins del programa EDIFICANT de la Generalitat Valenciana.

  Es va aprovar la segona pròrroga del Primer Pla Municipal de Prevenció de la Drogodependència 2016/2019 amb la finalitat de poder avaluar-ho al llarg de l'any 2021 i així redactar el segon pla que estarà vigent a partir del 2022.

  Igualment l'Ajuntament es va subscriure a la Declaració Institucional d'agraïment i suport a tot el sector agroalimentari valencià elaborat per la Conselleria d'Agricultura.

  Pujar