elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

L'Ajuntament de Teulada Moraira permetrà l'ampliació de terrasses

L'Ajuntament de Teulada Moraira permetrà l'ampliació de terrasses

    L'Ajuntament de Teulada Moraira permetrà l'ampliació temporal i excepcional de l'espai de les terrasses per a la reobertura de l'hostaleria en relació amb els nous paràmetres sanitaris derivats del Covid-19. Aquesta mesura facilitarà als establiments aquesta adaptació per a complira mb la normativa de la desescalada, ateses les necessitats de distanciament social i a la consegüent obligatorietat de guardar una distància física d'almenys dos metres entre les taules o agrupacions de taules.

    Com a mesura de suport per a pal·liar els efectes econòmics de l'actual crisi sanitària en aquest sector s'ha organitzat un sistema senzill i ágil perquè tots els empresaris de l'hostaleria que necessiten ampliar les seues terrasses puguen fer-ho en el menor temps possible.

    Les persones interessades únicament hauran d'enviar un correu electrònic sol·licitant l'ampliació a servicios@teuladamoraira.org i començarà el procés d'estudi individualitzat sempre que la terrassa no estiga en la seua máxima capacitat, respecte a la circulació de vianants i a la resta de comerços. També s'estudiaran els casos que no tenen terrassa, però estiguen interessats a tindre-la en aquests moments.

    Pujar