elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

L'Ajuntament de Teulada Moraira participa en el 1r Esdeveniment Online EYE EXPO ENTREPRENEUR de l'Escola de Joves Emprenedors Marina Alta

L'Ajuntament de Teulada Moraira participa en el 1r Esdeveniment Online EYE EXPO ENTREPRENEUR de l'Escola de Joves Emprenedors Marina Alta

  Dissabte passat 6 de Juny, i per primera vegada de manera online, es va celebrar “EYE Expo Young Entrepreneur”, l'esdeveniment final de l'Escola de Joves Emprenedors Marina Alta (EIX) que va marcar el tancament del curs lectiu 2019-2020, on van assistir més de 100 joves de totes les escoles del país i van mostrar davant un jurat les idees en les quals han treballat, amb el propòsit de solucionar problemes de la seua comunitat, convertint-se en la 5ta. promoció de l'Escola.

  L'Ajuntament de Teulada Moraira va ser present en el jurat a través del Regidor de Joventut Aitor Llobell juntament amb Rebeca Merchán, Regidora d'Educació de l'Ajuntament de Calp, Adrián Cabrera, Regidor d'Educació de l'Ajuntament de Benissa, Joan Raez, Dissenyador gràfic i especialista en wordpress i Minerva Molina, exalumna i ambaixadora de l'Escola de Joves Emprenedors.

  Les solucions ideades pels joves van ser rebudes amb molt d'interés, i entre elles els alumnes del municipi de Teulada Moraira van presentar la seua proposta TEU Trend per a fomentar la participació activa dels joves en el municipi.

  Encara que aquest últim cicle, marcat pel COVID-19, ha hagut d'adaptar-se perquè tots els seus alumnes pogueren seguir la seua formació en competències emprenedores, educació financera, soft skills, creativitat, i passar de ser classes presencials a classes online, els joves van demostrar una increïble actitud i compromís envers l'escola i la seua comunitat.

  Pionera en l'àmbit nacional, l'Escola de Joves Emprenedors Marina Alta en el seu cinqué any consecutiu, és impulsada gràcies al compromís de l'Ajuntament de Benissa, l'Ajuntament de Calp i l'Ajuntament de Teulada Moraira, al costat de la col·laboració de Creama, amb el propòsit de motivar i impulsar el desenvolupament personal i professional dels adolescents i joves dels seus municipis, dotant-los de les habilitats, valors i competències que li són tan necessàries per a tindre èxit.

  Aitor Llobell va comentar després de l'esdeveniment “ha sigut molt inspirador participar en un esdeveniment d'aquestes característiques i comprovar de prop la tasca i l'entusiasme dels joves cap a aquest projecte. Per a mi personalment és un orgull tindre l'oportunitat de treballar amb els joves del municipi que han participat en aquest projecte que els ajuda al seu creixement personal i professional. Per la seua part valorar positivament el projecte creat per joves municipals per al poble i ara treballar per a fer-lo realitat en el nostre municipi”.

  Pujar