elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

L'Ajuntament de Teulada Moraira llança #mysecretteuladamoraira un concurs de fotografia en Instagram

L'Ajuntament de Teulada Moraira llança #mysecretteuladamoraira un concurs de fotografia en Instagram
  • Les regidories de Turisme i Comunicació, en col·laboració amb AECO, Centre de Vela & Rem Club Nàutic Moraira i l'Auditori Teulada Moraira, organitzen aquesta iniciativa

L'Ajuntament de Teulada Moraira, a través de les seues Regidories de Comunicació i Turisme, ha posat en marxa el concurs #mysecretteuladamoraira. El concurs de fotografia en Instagram está organitzat al costat de AECO, el Centre de Vela & Rem Club Nàutic de Moraira i l'Auditori Teulada Moraira.

Aquesta iniciativa, en la qual podrà participar qualsevol persona física resident o visitant de Teulada Moraira. Té com a objectiu plasmar la riquesa paisatgística, arquitectònica, gastronòmica o de les tradicions del municipi per a potenciar el seu coneixement a nivell turístic i fomentar la participació de ciutadans i visitants del nostre municipi mitjançant l'ús d'aquesta xarxa social.

La temàtica és lliure i es valorarà tant l'originalitat com la qualitat, creativitat, originalitat i execució de les fotografies. D'entre totes elles, se seleccionaran quatre guanyadores que reunisquen les condicions exigides. El jurat estarà format pels Regidors de Turisme i Comunicació a més dels representants de les entitats col·laboradors del concurs. Els participants optaran a quatre premis i es realitzarà la seua difusió a través de tots els canals de comunicació de l'Ajuntament.

Per a participar només és necessari un perfil obert en Instagram, seguir el compte teuladamorairatourism i identificar la fotografia en la descripció amb l'etiqueta #mysecretteuladamoraira. Es podran pujar tantes fotos com desitgen ja que no es tindrà en compte la quantitat sinó la qualitat i interés de cadascuna d'elles. El concurs estarà vigent des de les 00.00h del dia 5 de març fins a les 23.59h del dia 22 de març.

El certamen està patrocinat per l'Associació d'Empresaris i Comerciants AECO i sis dels seus associats (Restaurant Vespas, Cardamom Boutique, Donya Espardenya, Òptica Moraira, Boza Gastrobar i Moraira Bikes), el Centre de Vela & Rem Club Naútico Moraira i l'Auditori Teulada Moraira.

Pujar