elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

L'Ajuntament de Teulada Moraira incorpora una nova ambulància per a renovar la flota de protecció civil

L'Ajuntament de Teulada Moraira incorpora una nova ambulància per a renovar la flota de protecció civil

  L'Ajuntament de Teulada Moraira ha fet lliurament hui a l'Agrupació de Voluntaris de Protecció Civil d'una nova unitat SVB que millorarà els mitjans i equips disponibles perquè puguen desenvolupar la seua labor preventiva i d'atenció a emergències.

  L'Alcaldessa Rosa Vila i la Regidora de Seguretat Ciutadana, MªJosé Vidal ha assistit al lliurament d'aquesta dotació en la qual també han estat presents membres de Protecció Civil, Policia Local i representants de les associacions que habitualment col·laboren en l'adquisició de vehicles de suport en la labor diària de Protecció Civil com són l'Associació Benèfica de Teulada, The Masonic Home of Valencia Association i El Club els Lleons.

  El vehicle està dotat d'un cardio compressor extern, un monitor desfibril·lador, una bomba de perfusió i un respirador automàtic, entre altres. A més posseeix material d'immobilització d'última generació, una llitera elèctrica amb bancada pneumàtica perquè el pacient no patisca igual que el voluntari al no realitzar tant d'esforç.

  El vehicle, de gran motorització, té la potència necessària per a transportar tot el carrossat, material, personal i electromedicina, sense menyscapte de la seguretat dels seus ocupants amb un amortiment especial per a menor sofriment del pacient. En general posseeix l'última tecnologia similar a la d'un SAMUR.

  MªJosé Vidal ha destacat la gran labor que desenvolupa l'agrupació de Protecció Civil Teulada Moraira per a protegir i salvaguardar als ciutadans i ha remarcat que aquesta nova ambulància els permetrà desenvolupar el seu treball amb les millors garanties per als ciutadans i per al propi personal. Aquest nou vehicle proporcionarà a més una resposta més ràpida i eficaç a les incidències que es puguen produir en el municipi.

  Pujar