elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

L'Ajuntament de Teulada Moraira habilita un sistema telemàtic per a la Corporació Municipal

    L'Ajuntament de Teulada Moraira, ha implantat un nou sistema intern de reunions de manera telemàtica perquè tota la Corporació Municipal, que treballa des dels seus domicilis, puga comunicar-se de manera conjunta i prendre decisions i informar, sobretot sobre accions enfront de la crisi sanitària del COVID-19.

    L'Equip de Govern, amb la seua alcaldessa Rosa Vila al capdavant, va informar els membres de l'oposició de la seua disponibilitat per a tractar qualsevol tema sobre la crisi sanitària i davant la necessitat d'informació sobre les mesures adoptades o previstes. A més, s'ha habilitat aquesta plataforma virtual que permetrà reunir-se tots els edils i així discutir els temes més importants per al municipi sense necessitat de desplaçar-se al Consistori com s'havia fet en l'última setmana davant la urgència de tractar determinats assumptes.

    L'Ajuntament recorda que és important romandre en els domicilis, segons les indicacions sanitàries per a parar la pandèmia, d'aquesta forma s'evita la propagació del virus i es facilita la labor d'aquells que han de treballar per a la societat. Per això, els edils i el personal municipal treballa des de casa.

    Pujar