elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

L'Ajuntament de Teulada Moraira estudia un paquet de mesures econòmiques davant la crisi sanitària

  L'Ajuntament de Teulada Moraira,  a través de la Regidoria d'Hisenda, s'està estudiant un paquet de mesures econòmiques per a pal·liar la crisi del COVID-19 en els comerços del municipi.

  “Són moments complicats on la salut és la primera preocupació, però som conscients que aquesta crisi sanitària tindrà conseqüències negatives per a la nostra economia local, per la qual cosa el departament d'Hisenda està treballant per a veure quines mesures són més eficaces per a combatre els efectes negatius”, ha declarat Rosa Vila, alcaldessa de Teulada Moraira.

  El decretat pel Govern d'Espanya i la Generalitat Valenciana atorga un marge de treball als Consistoris, que com el de Teulada Moraira està veient la forma, encara que és molt complicada, de quantificar ara la magnitud econòmica que es derivarà d'aquesta crisi i treballar en mesures realistes i eficaces.

  “Podem afirmar que se suspendrà el pagament de certes taxes econòmiques municipals,  com és el cas de l'ocupació en via pública de l'hostaleria o l'impost de fem durant el temps de duració del tancament del negoci”, ha recalcat Vila. 

  L'Ajuntament està compromés socialment i econòmicament amb tota la ciutadania i farà tot el possible per a beneficiar al comerç i les empreses locals, prenent les mesures oportunes de competència municipal.

  “Estem compromesos amb els nostres autònoms i per això, no sols prendrem mesures d'àmbit municipal, també exigirem a les autoritats superiors que prenguen mesures més contundents en favor dels autònoms  i que es derogue la Llei Montoro. És moment de treballar conjuntament i per això em compromet a amb els números en la taula crear una taula de treball amb tots els representants polítics, aquestes mesures necessiten el consens de totes i tots”, ha finalitzat l'alcaldessa.

  L'Ajuntament vol recordar a la ciutadania la importància de seguir les indicacions que es donen des de les diferents administracions per a entre tots poder eixir d'aquesta crisi sanitària com més prompte millor. Apel·la també a la solidaritat amb les persones més afectades al poble.

  Pujar