elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

L'Ajuntament de Teulada i Moraira compra la parcel·la que permetrà cobrir la pista del Complex Esportiu de Les Sorts

  • El tràmit permet l'inici de les obres que estava previst iniciar al setembre de 2018 i que va quedar arracada per no disposar del sòl

L'alcaldessa de Teulada i Moraira, Rosa Vila, ha formalitzat la compra de la parcel·la situada en la Partida de Les Sorts després d'escripturar-la, que permetrà complir amb la promesa de cobrir part de les instal·lacions esportives del Complex de Les Sorts, situat en Moraira. La compra d'aquests terrenys permet desbloquejar una actuació que estava pendent des de setembre de 2018, quan es va adjudicar l'obra de construcció de la coberta per valor de més de 900.000 euros.

No obstant això, l'obra no es va poder iniciar en comprovar que era necessari per a aquesta actuació ocupar sòl privat del qual l'Ajuntament no tenia cap dret ni acord d'ocupació. Això va motivar el bloqueig de l'actuació en l'anterior legislatura, que s'ha resolt ara per l'actual equip de Govern municipal.

Vila va explicar que “amb aquest acte formal d'escripturar la propietat d'aquest sòl rústic, posem fi a una sèrie d'avatars i situacions que ha allargat en el temps un compromís amb els esportistes: poder cobrir la pista multiesportiva, i fer més fàcil i còmoda la pràctica esportiva”.  D'aquesta manera, l'ajuntament de Teulada i Moraira ja disposa dels més de 1.378 metres quadrats de sòl i permet l'inici de l'obra que començarà immediatament.

L'operació de compra del terreny ha suposat una inversió de 24.488 euros després de l'acord amb els propietaris d'aquest sòl. Segons va apuntar l'alcaldessa de Teulada i Moraira amb aquest acord de compra de terrenys l'Ajuntament evita dificultats administratives a l'hora de posar en marxa el projecte, ja que les consignacions pressupostàries corrien el perill de perdre's. 

“La gestió directa amb els propietaris, la fiabilitat que assegura l'actual equip de Govern municipal i les ganes de tirar avant projectes enquistats des de fa tants anys ha sigut l'essencial per a poder desencallar aquesta qüestió”, va comentar l'alcaldessa de Teulada, “que  suposa un gran pas per la dignificació dels nostres serveis públics com les instal·lacions esportives”. 

Recentment, des de la Regidoria d'Esport es va escometre una obra valoradora en més de 31.000 euros per a la renovació de la gespa artificial del camp de futbol 7 de Les Sorts, que ha posat fi a una sèrie de deficiències que estava ocasionant caigudes i lesions.    

Pujar