elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

L'Ajuntament de Teulada - Moraira abona el pagament pendent a tres propietaris per la cessió del sòl per a l'Auditori

L'Ajuntament de Teulada - Moraira abona el pagament pendent a tres propietaris per la cessió del sòl per a l'Auditori

    L'Ajuntament de Teulada Moraira va signar i va abonar ahir el pagament pendent de l'adquisició de les reserves d'aprofitament urbanístic de part dels terrenys sobre els quals es va construir l'Auditori Teulada Moraira. El Consistori va pagar ahir davant notari més de 200.000 euros a tres propietaris diferents amb el que s'ha tancat el procediment que portava anys obert.

    El procés va començar l'any 2004 quan el Consistori va aprovar les actes d'ocupació directa per a l'obtenció de sòl dotacional, per a l'Auditori, amb reserva d'aprofitament urbanístic a favor dels propietaris dels terrenys ocupats. Va ser al gener de 2008 quan el ple de l'Ajuntament acorda l'aprovació definitiva de l'expedient. Després de diferents al·legacions i tràmits en el procés l'any 2010 s'aprova definitivament l'última de les cessions unilaterals del sòl d'un dels propietaris.

    “Aquest procés va començar fa 15 anys i hauria d'haver finalitzat amb el pagament uns anys més tard, no obstant això, els propietaris encara estaven esperant rebre els diners pel seu terreny. En total el Consistori ha abonat 205.432,53 euros. Des que vam conéixer la situació ens vam posar a treballar per a agilitar el màxim possible aquest tràmit i així ho hem fet”, ha comentat Rosa Vila, alcaldessa de Teulada.

    Pujar