elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

L'Ajuntament de Teulada contracta una persona per al departament de Comunicació a través del programa EMCORP

L'Ajuntament de Teulada contracta una persona per al departament de Comunicació a través del programa EMCORP
  MÉS FOTOS
  L'Ajuntament de Teulada contracta una persona per al departament de Comunicació a través del programa EMCORP - (foto 2)

  L'Ajuntament de Teulada Moraira ha incorporat una persona al departament de Comunicació gràcies a la subvenció de la Conselleria d'Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball.

  Aquesta ajuda de 24.797,22 euros, forma part del programa d'Iniciativa Social, EMCORP 2019, que impulsa aquesta Conselleria a través de LABORA, i està destinada a la contractació de persones en situació de desocupació, majors de trenta anys, per corporacions locals de la Comunitat Valenciana per a l'exercici 2019.

  La persona seleccionada s'ha incorporat ja al departament de comunicació i treballarà en ell durant sis mesos. El seu treball serà de reforç al departament, amb l'objectiu de millorar la comunicació interna i externa de l'Ajuntament i donar resposta a les necessitats més recents a través de la web corporativa, RRSS i altres mitjans audiovisuals.

  La gestió d'aquesta subvenció, en tractar-se d'un tema d'ocupació, ha sigut duta a terme per l'Agència de Desenvolupament Local en col·laboració amb els departaments de recursos humans i comunicació.

  Pujar