elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

L'Ajuntament rep a l'equip sènior masculí CB Teulada després del seu important ascens

L'Ajuntament rep a l'equip sènior masculí CB Teulada després del seu important ascens

    L'Alcaldessa de Teulada Moraira, Rosa Vila i el Regidor d'Esports Adrián Ruiz han rebut a l'Ajuntament als membres de l'equip sènior masculí del CB Teulada amb motiu del seu ascens a Autonòmica, la 2a categoria en importància en l'àmbit de la Comunitat Valenciana.

    L'alcaldessa en nom de tot el municipi, ha reiterat la seua enhorabona a l'equip per l'excel·lent temporada realitzada i per aquest merescut ascens. A més, els ha animat a continuar aconseguint èxits esportius en la pròxima temporada.

    En la recepció tant Vila, com el regidor, el tècnic d'esports i el president de l'equip han dirigit unes paraules de reconeixement als jugadors, els quals a la de l'acte han rebut unes plaques commemoratives.

    Finalment, donem l'enhorabona a la plantilla que ha aconseguit l'èxit, formada per: Pere Ivars (President), Jaume Puig (Directiu), Xavi Fernando Meseguer (Entrenador), Jordi Fernando (2n Entrenador), Omar Garrote, Vicent Coello, Pavel Bereznoj, Glen Lenham, Kiko Torres, Kiko Perles, José Maria Doménech, Fran Coello, Juan Octavio Ballester, Jorge Ferrández i els Júniors que ens han ajudat: Victor, Isma, Ivan, Jordi i Cristian. L'enhorabona a tot l'equip i endavant amb la tasca de dur l'esport municipal al més alt. L'Ajuntament rep a l'equip sènior masculí CB Teulada després del seu important ascens.

    Pujar