elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

L'Ajuntament i AECO posen en marxa una campanya de dinamització del comerç local per Nadal

L'Ajuntament i AECO posen en marxa una campanya de dinamització del comerç local per Nadal

  L'Ajuntament de Teulada Moraira, a través de la seua Agència de Desenvolupament Local, ha posat en marxa una campanya de dinamització del comerç per a les festes de Nadal. Aquesta iniciativa s'engloba dins de les diferents accions de promoció que es realitzen al llarg de l'any per a activar l'economia i té com a objectiu millorar la projecció comercial del municipi.

  La campanya de Nadal, realitzada de manera conjunta amb l'Associació d'Empresaris i comerciants de Teulada-Moraira, AECO, té com a lema ‘Gaudeix del Nadal, les millors compres en els comerços de Teulada-Moraira’ i cerca la fidelització amb premis en metàl·lic per als clients.

  Aquesta acció repartirà 2.000 € entre els clients distribuïts en dos premis de 500 € i quatre premis de 250 €. Per a poder participar en el sorteig s'haurà de realitzar una compra per valor mínim de 30 € en qualsevol dels establiments associats de AECO que formen part de la campanya. Les compres no seran acumulables.

  La campanya començarà el 6 de desembre i tindrà la duració d'un mes, fins al 6 de gener de 2020. Els tiquets, que s'introduiran en una urna amb les dades personals per a poder participar, es recolliran el dia 8 de gener. El sorteig dels guanyadors serà el 9 de gener de 2020 a les 12.00 hores en l'edifici municipal de la Senieta.

  Els premiats hauran de gastar els diners comprant en els establiments adherits, com a mínim en dos, el dia 11 de gener en horari de demà, esgotant els imports dels premis el mateix dia.

  Imatge de la campanya

  La campanya té enguany com a imatge un recurs molt significatiu que ha format part d'altres campanyes com és una corona de boles nadalenques que identifica als comerços adherits. Entre els participants de la campanya l'associació repartirà bosses de paper i paper de regal, material de la campanya de COVACO a la qual estan adherits.

  Horari especial

  Els dies 21, 28 de desembre i el 5 de gener els comerços oferiran un horari comercial ininterromput per a afavorir les compres. Aquests dies es disposarà d'ambientació musical en horari comercial des del dia 14 de desembre al 5 de gener al migdia.

  Concurs d'aparadors

  Dins d'aquesta campanya, un any més s'ha posat en marxa el concurs d'aparadors entre els comerciants, perquè decoren amb motius nadalencs. S'entregaran tres premis que consistiran en la quota gratis per un any com a associat de AECO i un esment d'honor i promoció en els canals de promoció i difusió AECO.

  Per a poder participar en el concurs d'aparadors, els usuaris interessats hauran de presentar degudament emplenat el butlletí d'inscripció i remetre'l fins al dia 12 de desembre a info@aecoteuladamoraira.com. La foto de l'aparador la realitzarà un fotògraf professional durant el dia 13 de desembre de 2019.

  El jurat visitarà els aparadors el dia 21 de desembre, entre les 17.00 i les 20 hores. La fallada es donarà a conéixer de manera telefònica.

   

  Pujar