elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Inici del Programa ECOVID a l'Ajuntament de Teulada Moraira

Inici del Programa ECOVID a l'Ajuntament de Teulada Moraira
  MÉS FOTOS
  Inici del Programa ECOVID a l'Ajuntament de Teulada Moraira - (foto 2)

  LABORA, Servei Valencià d'Ocupació i formació, ha concedit a l'Ajuntament de Teulada Moraira un import de 24.000€ en el programa d'ocupació ECOVID, per a executar obres o serveis específicament dirigits a prevenir, contenir, pal·liar o mitigar els efectes en el municipi relacionats amb la conjuntura derivada per la COVID 19.

  Amb la subvenció concedida per LABORA s'ha procedit a la contractació durant 6 mesos a jornada completa, d'1 lloc de conserge, que s'encarregarà del control d'accés a instal·lacions municipals, i 1 lloc de personal de neteja amb l'objectiu de reforçar la neteja de les zones públiques en matèria de desinfecció.

  El personal contractat, durà a terme tasques relacionades amb la crisi sanitària, com el reforç en la desinfecció de les àrees de major trànsit, d'edificis públics i donant suport en la verificació i compliment de mesures preventives en infraestructures i espais municipals. Aquesta nova iniciativa forma part de les mesures de foment de l'ocupació destinades als col·lectius més vulnerables, com ho és la població desocupada major de 30 anys.

  Es tracta d'un programa d'iniciativa social mitjançant el qual LABORA Servei Valencià d'Ocupació i formació, subvenciona la contractació de persones mitjançant l'administració pública que hagen quedat en situació de desocupació a conseqüència de la conjuntura derivada de la crisi del COVID-19.

  Aquest nou programa ve a sumar-se a la recent contractació d'altres 4 persones dins del programa de reinserció laboral EMCORP i a la del programa de subvencions està destinat a la contractació per entitats locals de persones joves, EMPUJU, per la qual el municipi ha rebut un total de 73.334,49€ .

  La gestió d'aquestes subvencions, en tractar-se d'un tema d'ocupació ha sigut duta a terme des de l'Agència de Desenvolupament Local amb la col·laboració del departament de Recursos humans.

  Pujar