elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Il·lumina Teulada Moraira, compra comerç local

Il·lumina Teulada Moraira, compra comerç local
  • És la campanya comercial de l'Ajuntament de Teulada Moraira per aquest Nadal

La regidoria de comerç i foment delegada a Adrián Ruiz Codes, llança una campanya de suport al xicotet comerç que està emmarcada dins de les iniciatives de l'Ajuntament dirigides a potenciar el comerç de proximitat i reactivar d'aquesta manera l'economia del municipi.

La campanya "IL.LUMINA TEULADA MORAIRA, COMPRA Al COMERÇ LOCAL", té com a objectiu reforçar la imatge del comerç local, cohesionar i impulsar les compres de Nadal en el nostre municipi.

Aquesta iniciativa consistirà en la distribució entre el xicotet comerç de cartelleria, bosses promocionals reutilitzables, màscares i una estrela d'advent amb l'objectiu de potenciar una imatge corporativa del nostre comerç de proximitat.

En aquest sentit, el regidor delegat de Comerç Adrián Ruíz Codes, ha explicat que "L'objectiu final d'aquesta campanya és dotar de visibilitat al comerç de Teulada Moraira, tornar a inculcar entre la població els valors propis del xicotet comerç, com són la proximitat o el tracte personalitzat, i sobretot, retornar als consumidors la confiança depositada". També ha assenyalat que "és important sumar totes aquelles iniciatives per a fer un Nadal millor. Des de l'Ajuntament s'ha dissenyat una completa campanya nadalenca amb l'objectiu de traslladar aqueixa il·lusió tant als nostres veïns com a tots aquells que vulguen visitar-nos aquests dies"

A més per a dinamitzar els nostres carrers més comercials es comptarà amb ambientació musical i la presència d'un lloc de castanyeres que repartiran gratuïtament el producte a Teulada els divendres 17 h a 20 h i en Moraira, els dissabtes de 10.30 h a 13.30 h.

Per la seua part, l'Associació d'Empresaris i Comerciants AECO, aportarà 1500 € repartits en dos premis de 300 €, dos premis de 200 € i cinc premis de 100 € entre els clients participants en la campanya que s'iniciarà el dia 6 de desembre i finalitzarà el 6 de gener, impulsant també l'activació i la dinamització comercial del nostre municipi.

Pujar