elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Gran acolliment de les rutes guiades i teatralitzades organitzades per Turisme a Teulada Moraira

Gran acolliment de les rutes guiades i teatralitzades organitzades per Turisme a Teulada Moraira
  MÉS FOTOS
  Gran acolliment de les rutes guiades i teatralitzades organitzades per Turisme a Teulada Moraira - (foto 2)

  L'Ajuntament de Teulada Moraira a través de la Regidoria de Turisme, van organitzar durant juliol, agost i setembre dues rutes guiades, tant a Teulada com a Moraira.

  En aquesta ocasió i a causa de les normes sanitàries, l'assistència es realitzava amb cita i l'aforament estava limitat a 20 persones, no obstant això, l'aforament es va anar omplint molt ràpidament i fins i tot va haver llista d'espera en alguna d'elles.

  S'han realitzat 20 visites de les quals, 11 van ser visites guiades "Moraira històries de la mar "(9 en castellà, 1 anglés i 1 en Francés) i 9 visites teatralitzades "Històries d'un predicador" en castellà.

  En total han participat i gaudit d'aquestes activitats al voltant de 400 persones, concretament 378 participants: 344 en castellà, 20 en francés i 14 en anglés.

  Els objectius d'aquesta iniciativa són donar a conéixer la història, la cultura, les tradicions i els costums del nostre municipi d'una manera àgil i amena, perquè el visitant puga entendre i apreciar la seua singularitat i tinga una experiència turística més completa.

  Després de la gran resposta, la regidoria ja estudia per a l'any pròxim potenciar aquest tipus d'activitats.

  Adrián Ruiz com a Regidor de Turisme ha assenyalat "estem molt satisfets amb els resultats obtinguts amb aquesta iniciativa perquè entenem que és important donar a conéixer el potencial del nostre municipi i volem posar a la disposició dels visitants i locals l'oferta més gran possible d'activitats perquè la seua experiència siga més completa i autèntica"

  Pujar