elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Gran acolliment de les rutes ecoturístiques nocturnes a Teulada Moraira

Gran acolliment de les rutes ecoturístiques nocturnes a Teulada Moraira

  L'Ajuntament de Teulada Moraira a través de la Regidoria de Medi Ambient, van organitzar durant juliol i agost tres rutes de senderisme interpretatiu en horari nocturn, tant a Teulada com a Moraira.

  A causa de l'alt interés, les inscripcions es van tancar en cadascuna d'elles abans del termini previst. El nombre de participants va ser de 120 persones, quedant totes les rutes amb l'aforament complet.

  Els objectius eren d'una banda, donar a conéixer la importància de la zona per a la conservació de nombroses espècies de fauna i flora, algunes úniques en el món i fer valdre la singularitat dels espais naturals de Teulada Moraira. I d'altra banda, incloure com a reclam turístic aquestes activitats sostenibles i respectuoses amb l'entorn i els seus habitants.

  Després de la gran acollida, la regidoria ja estudia per al any vinent consolidar aquestes activitats, diversificar-les i ampliar-les en número i mesos.

  Carlos Martínez com a Regidor de Medi Ambient ha assenyalat "estem molt satisfets amb els resultats obtinguts amb aquesta iniciativa perquè entenem que és vital el coneixement del patrimoni ecològic del nostre municipi per a valorar-ho, cuidar-ho i protegir-ho. Un dels objectius d'aquesta legislatura és donar a conéixer les possibilitats que posseeix el nostre municipi quant a valors mediambientals i paisatgístics que són molts i consolidar-ho com a destí ecoturístic. Igualment, potenciar el turisme actiu per a fomentar la desestacionalització turística i assegurar activitats econòmiques sostenibles viables a mitjà termini”

  Pujar