elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

40 famílies aprenen sobre prevenció del tabaquisme en la taula redona organitzada per la UPCCA

40 famílies aprenen sobre prevenció del tabaquisme en la taula redona organitzada per la UPCCA

    La Unitat de Prevenció Comunitària de Conductes Addictives (UPCCA), dependent de la Regidoria de Joventut de l'Ajuntament de Teulada Moraira va celebrar ahir una taula redona dins de la seua campanya per a la prevenció del consum de tabac en adolescents. 40 famílies de la localitat es van connectar a aquesta xarrada virtual en la qual van conéixer tant els efectes del tabac, que mata a 50.000 persones a l'any a Espanya, com a eines per a la seua prevenció.

    Joventut ha posat en marxa una campanya amb motiu del Dia Mundial sense Tabac que se celebra cada 31 de maig, que englobava aquesta taula redona en la qual van participar el regidor de Joventut, Aitor Llobell; Monica Cortés, responsable del Joventut de l'Ajuntament de Teulada Moraira i Belén Sarrión, psicòloga especialista en addiccions de la UPPCA. La taula redona va servir per a desmuntar mites sobre el tabaquisme, conéixer les fases de l'addicció i com ajudar els joves a deixar de fumar.

    LA UPCCA està al servei de la ciutadania per a assessorar i ajudar en la prevenció de les addicions en la joventut. Qualsevol família es pot posar en contacte a través del correu de la regidoria: juventud@teuladamoraira.org.

    Pujar