elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Les escoles esportives municipals de Teulada -Moraira preparen exercicis per a fer a casa mentre dure la quarantena

    Les escoles esportives municipals de Teulada Moraira, tancades temporalment davant la crisi sanitària derivada del COVID-19, manaran exercicis i rutines que es puguen fer a casa perquè tots els xiquets, joves i majors usuaris d’aquest servei puguen mantindre's en forma.

    Els monitors de cada esport, i segons les seues característiques, estan preparant vídeos, fulles d'exercicis i recomanacions amb la finalitat que mentre es trobe la població en quarantena puguen continuar practicant esport. El material se'ls subministrarà per les vies de comunicació habituals.

    “És important mantindre's actiu encara que estiguem tancats a casa, l'esport és salut i a més ajuda a buidar la ment en situacions com la que estem vivint. A més, volem que els nostres ciutadans no perden la forma per a quan es reprenguen les classes, lligues, etc. Som conscients que dins de casa no es pot fer tot tipus d'esport, però per això els nostres monitors estan adaptant de la millor possible els seus exercicis”, ha comentat Adrián.

    Pujar