elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Comencen els Tallers Infantils Mediambientals en la platja de l'Ampolla

Comencen els Tallers Infantils Mediambientals en la platja de l'Ampolla
  MÉS FOTOS
  Comencen els Tallers Infantils Mediambientals en la platja de l'Ampolla - (foto 2)

  Des de la Regidoria de Medi Ambient i Agenda 2030 s'han impulsat una sèrie d'accions per a millorar el coneixement de la ciutadania del ric tresor mediambiental amb què compta Teulada Moraira.

  La platja de l'Ampolla és el lloc escollit per desenvolupar els tallers mediambientals dedicats a xiquets de 5 i 14 anys i tindran lloc en juliol (dijous 23 i dijous 30) i agost (dijous 6) en horari de 09.30 a 13.30 hores.

  Les activitats que es realitzaran són tres tallers dirigits al coneixement de la costa i bones conductes respecte a aquest entorn.

  "La nostra biodiversitat litoral": taller amb l'objectiu de fer valdre la importància del patrimoni ambiental de la mar Mediterrània en general, i de la línia litoral del terme municipal de Teulada Moraira en particular, incloent els Espais Naturals Protegits presents en ell.

  "Verda Posidònia": activitat per a promoure el comportament respectuós, sostenible i adequat dels usuaris de les platges i cales de Teulada Moraira a través de bones pràctiques ambientals a favor de la conservació d'aquest patrimoni, posant en relleu l'important paper de les praderes de posidònia de les platges en la conservació de la biodiversitat.

  "Parem el canvi climàtic": cerca compartir amb els participants les principals conseqüències del canvi climàtic en poblacions litorals, incidint en el paper de la prada de Posidònia com a embornal de CO₂ alhora que es fomenta la reducció, reutilització i reciclatge de residus en la nostra vida quotidiana.

  El Regidor de Medi ambient Carlos Martínez ha declarat "Educar i conscienciar als menors en bones pràctiques mediambientals és imprescindible per fer front al repte de frenar les conseqüències negatives del canvi climàtic que ja estem patint en el nostre planeta Terra. Hem escollit la temàtica orientada a la costa aprofitant la temporada estival i la rellevància que aquesta té en la localitat, amb el pensament clar que educar en valors als menors, és potenciar conductes futures que milloraran el manteniment de la nostra costa i la seua biodiversitat”.

  Pujar