elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Hui començara la campanya promocional Compra i Gana en els comerços de Teulada Moraira

Hui començara la campanya promocional Compra i Gana en els comerços de Teulada Moraira
  MÉS FOTOS
  Hui començara la campanya promocional Compra i Gana en els comerços de Teulada Moraira - (foto 2)

  L'Ajuntament de Teulada Moraira a través de la Regidoria de Comerç ha llançat la campanya "Compra i gaudeix Teulada Moraira, tots guanyem". Aquesta activitat, que consta de diverses accions, forma part del Pla Reactiva creat per a pal·liar els efectes derivats de la Covid-19 suportats per les empreses del municipi.

  L'objectiu de la campanya global és donar suport al comerç local amb accions de promoció per a així fomentar i valorar el consum de proximitat.

  En concret, hui comença l'activitat "Compra i Guanya" aquesta consisteix en lliurar al consumidor un "Compra i Guanya" en cada compra que es realitze en algun dels establiments participants segons l'import d'aquesta.
  En ells hi ha un codi QR pel qual es podrà obtindre tota la informació i el llistat de participants.

  Els "Compra i Guanya" premiats es podran descomptar i/o aplicar en el mateix comerç on ha resultat premiat en una pròxima compra.

  Hi haurà diferents premis:

  • Descomptes de 50€
  • Descomptes de 25€
  • Descomptes de 10€
  • Descomptes de 5€
  • "Gràcies per la teua compra. Participa en el sorteig, continua comprant a Teulada Moraira".

  Els "Compra i Guanya" NO premiats entraren a formar part del sorteig de 300 € en vals de compra que es realitzarà a l'octubre.

  Consulta els establiments participants en el següent link: http://www.teuladamoraira.com.es/ayttm/web_php/index.php?contenido=subapartados_woden&id_boto=4377 

  Pujar