elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Comença la regularització dels 18 llocs de treball del funcionariat interí de l'Ajuntament de Teulada Moraira

Comença la regularització dels 18 llocs de treball del funcionariat interí de l'Ajuntament de Teulada Moraira

    Avui, s'ha produït la primera presa de possessió de les dues primeres places, en aquest cas han estat la d'Inspectora de Medi ambient per a Dª MªVanesa Vives i la d'Inspector d'Obres a D.Josep Miquel Fullana davant l'Alcaldessa Rosa Vila i la Secretària General de l'Ajuntament, Almudena Rodríguez.

    Un dels objectius de l'actual govern municipal, és la regularització de tots els llocs de feina dels treballadors de l'Ajuntament de Teulada Moraira que estan exercint la seua funció com a interins des de fa més d'una dècada en la majoria dels casos. Per a això, s'ha procedit a l'estabilització d'aquelles places estructurals cobertes de manera interina mitjançant processos d'estabilització i consolidació. S'han preservat els principis d'igualtat, mèrit i capacitat. Actualment, s'ha procedit ha estabilitzar 9 places de les 18 que es regularitzaran.

    L'Alcaldessa i responsable de Recursos Humans, Rosa Vila Vallés ha destacat: "Aquest és el principi d'allò que vaig prometre després de la meua presa de possessió, regularitzar totes aquelles places de funcionariat interí al qual continuarem amb treure totes aquelles places vacants en l'actualitat, només així aconseguirem que el nostre Ajuntament preste el millor servei a la ciutadania" També ha traslladat, la seua enhorabona i els seus millors desitjos a les dues persones que avui han pres possessió del seu càrrec després de tants anys com interins.El Ayuntamiento de Teulada Moraira regulariza 18 puestos de trabajo.”

    Pujar