elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Comença la dècima edició del Voramar Street Jazz Festival a Teulada Moraira

Comença la dècima edició del Voramar Street Jazz Festival a Teulada Moraira

    Novament, el departament de Turisme aposta per portar la música Jazz als carrers del municipi, aquesta programació musical se suma a les activitats de rutes guiades i teatralitzades que es realitzen per part d'aquesta àrea. A partir del 20 de juliol donarà inici la desena edició del festival Voramar Street Jazz.

    Aquest 2020 serà el desé aniversari l'esdeveniment i inclou novetats com l'ampliació del nombre de concerts i dies, així com la participació de noves bandes. En total, constarà de 28 concerts en set ubicacions distintes del municipi.

    Les actuacions s'oferiran de manera gratuïta als residents i visitants de Teulada Moraira i tindran lloc els dilluns i dissabtes a Teulada en la plaça de l'Ajuntament de forma permanent i els dimarts, dimecres, dijous, divendres i diumenges en Moraira en diferents emplaçaments durant els mesos de juliol i agost.

    El Regidor de Turisme, Adrián Ruiz ha volgut destacar l'interés que tenen aquests concerts urbans que porten molts visitants i atrauen i conviden a consumir en els comerços del voltant i ha declarat: "Som coneixedors que el nostre municipi necessita ara més que mai tots els recursos per ser l'atractiu perfecte, per això hem fet una major aposta aquest any perquè cada dia durant un mes la música impregne els carrers de Teulada Moraira".

    Pujar