elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

El Club Bàdminton Teulada s'ha proclamat vencedor de la Lliga Autonòmica de Bàdminton

El Club Bàdminton Teulada s'ha proclamat vencedor de la Lliga Autonòmica de Bàdminton

  Aquest diumenge 11 d'octubre s'ha celebrat en el Pavelló Municipal de Teulada l'última jornada de la Lliga Autonòmica de Bàdminton de la Temporada 2019-20, suspesa en el seu moment a causa de la COVID-19. En aquesta jornada van participar els clubs de Teulada, Xàtiva i el Campello B.

  La competició va començar a les 09:30h i després de disputar-se tots els enfrontaments entre les 3 entitats, l'activitat va finalitzar a les 14.00h.
  La jornada va finalitzar donant el campionat al Club Bàdminton Teulada, que solament li faltaven 3 punts per a poder aconseguir el títol Autonòmic (guanyant més punts dels que necessitava finalment).

  La il·lusió i satisfacció és molt gran per part del Club Bàdminton Teulada, després de l'any tan complicat que s'està patint amb la Pandèmia, han manifestat.

  Els Clubs de Bàdminton de la Comunitat Valenciana, que han participat en tota la Lliga Autonòmica 2019-20 són els següents: Asp, el Campello B, Drop València, Manises, Sant Ferran A, Sant Ferran B, Xàtiva i Teulada.

   

  Pujar