elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

La castanyera visitarà els carrers del Teulada i de Moraira per a dinamitzar el comerç local

La castanyera visitarà els carrers del Teulada i de Moraira per a dinamitzar el comerç local

  Dins de les iniciatives que formen part de la campanya de suport al comerç local que ha elaborat l'Ajuntament de Teulada Moraira a través de la regidoria de comerç i foment delegada a Adrián Ruiz Codes, està la del repartiment gratuït de castanyes torrades en els carrers de Teulada i de Moraira.

  La castanyera visitarà Teulada els dies 11 i 18 de desembre de 17 - 20 h en l'avinguda de Santa Caterina cantó amb la plaça de la Constitució.

  A Moraira estarà els dies 12 i 19 de desembre de 10.30 - 13.30 h en el carrer Dr. Calataiud.

  La campanya IL·LUMINA TEULADA MORAIRA, COMPRA Al COMERÇ LOCAL, té com a objectiu reforçar la imatge del comerç local, cohesionar i impulsar les compres de Nadal en el nostre municipi. Aquesta iniciativa consisteix en la distribució entre el xicotet comerç de cartelleria bosses promocionals reutilitzables, mascaretes i una estrela d'advent amb l'objectiu de potenciar una imatge corporativa del nostre comerç de proximitat.

  Adrián Ruiz ha comentat, "aquesta activitat s'engloba dins de la campanya per a donar-li un ambient nadalenc i que tant veïns com visitants, gaudesquen de les compres en el comerç local. Sempre tenint en compte les mesures sanitàries a les quals ens enfrontem enguany per la Covid".

  Pujar