elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

El vi blanc ‘Vent de Gregal’ de Teulada, medalla de plata en la Vinalies International de Paris

El vi blanc ‘Vent de Gregal’ de Teulada, medalla de plata en la Vinalies International de Paris

  El vi blanc de la Cooperativa Sant Vicent Ferrer de Teulada ‘Vent de Gregal’ ha obtingut la medalla de plata en la Vinalies International de Paris, un concurs internacional amb més de 25 anys d'experiència en el qual participen 3.500 mostres de 40 nacionalitats.

  El vi de Teulada ha sigut l'únic caldo de la Comunitat Valenciana a ser guardonat en aquest certamen, d'entre 50 vins espanyols premiats. El certamen compta amb 130 experts que van participar en un tast a cegues per a determinar la qualitat de cadascun dels vins presentats al concurs.

  Des de l’Ajuntament de Teulada i Moraira han destacat “l'esforç, la labor i el compromís que té la Cooperativa amb el nostre municipi, perquè gràcies al seu bon fer aconsegueixen que el nostre vi i el nostre raïm, insígnies locals, traspassen davanteres aconseguint, a més, ser referents internacionals durant la seua presentació en aquesta mena de certàmens”.

  Des del Consistori “felicitem a tots els professionals que formen part del procés de producció dels nostres vins. El seu treball ha permés que aquest producte local de Teulada i Moraira aconseguisca un lloc memorable en un concurs internacional amb més de 25 anys d'experiència”, han afegit.

  La Cooperativa Sant Vicent Ferrer de Teulada compta amb 14 referències entre mistela, vins blancs i negres, vermús, caves… i amb més de 20 guardons, molts d'ells de caràcter internacional.

  Pujar