Castellano

La platja de Tavernes acull Sona Baixet Fest(a) el darrer cap de setmana d'agost

La platja de Tavernes acull Sona Baixet Fest(a) el darrer cap de setmana d'agost
  MÉS FOTOS
  La platja de Tavernes acull Sona Baixet Fest(a) el darrer cap de setmana d'agost - (foto 2)

  El proper dissabte 26 d'agost a partir de les 18.00h els vallers i valleres tenen l'oportunitat d'acomiadar-se de l'estiu amb una festa que combina actuacions musicals, màgia, contacontes, jocs populars i tallers creatius per a tota la família en l'Avinguda de la Marina de la Platja de Tavernes de la Valldigna. El festival, organitzat per l'Ajuntament de Tavernes de la Valldigna i LaCasaCalba, compta amb la col·laboració de la Conselleria d'Educació, Investigació, Cultura i Esport de la Generalitat Valenciana.

  Sona Baixet és una iniciativa de LaCasaCalba que naix l'any 2015, després de quatre temporades oferint diversos cicles conceptuals de teatre i música per a tota la família, en espais com ara la Sala Russafa, el Centre Octubre de Cultura Contemporània a València o el Teatre del Raval de Gandia. 'Es tracta d'un projecte que barreja diferents disciplines artístiques, des de teatre i música, fins a circ, cinema, dansa i art plàstic, en un to divertit i fresc i que aposta decididament per la cultura popular feta ara i ací', explica Francesc Burgos de LaCasaCalba. Dins d'aquest concepte també s'inclouen activitats pensades per als pares, però igualment aptes per als més menuts, i es presenta en format festival (Sona Baixet Fest) o de festa (Sona Baixet Fest-a), com el de la Platja de Tavernes de la Valldigna.

  En les actuacions podrem trobar el MagRubén Aparisi, Arrop i Tallaetes (música popular en valencià), Títeres de cuento, així com jocs populars amb Disparatario i tallers per als més menuts. A més de les actuacions, hi haurà un passacarrer amb dolçaina i tabal així com una minidisco amb la selecció de El Triangulista. També hi haurà instal·lada una zona per a menjar amb la Food Truck Tandoor, on trobarem crepes dolços i salats, tapes, dolços i refrescos.

  El programa d'actuacions es pot consultar en la web www.sonabaixet.com
  La festa és totalment gratuïta i té lloc a l'aire lliure.

   

  Pujar