13 de desembre de 2019 13/12/19

La platja de Tavernes acull Sona Baixet Fest(a) el darrer cap de setmana d'agost

La platja de Tavernes acull Sona Baixet Fest(a) el darrer cap de setmana d'agost - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  La platja de Tavernes acull Sona Baixet Fest(a) el darrer cap de setmana d'agost - (foto 2)

  El proper dissabte 26 d'agost a partir de les 18.00h els vallers i valleres tenen l'oportunitat d'acomiadar-se de l'estiu amb una festa que combina actuacions musicals, màgia, contacontes, jocs populars i tallers creatius per a tota la família en l'Avinguda de la Marina de la Platja de Tavernes de la Valldigna. El festival, organitzat per l'Ajuntament de Tavernes de la Valldigna i LaCasaCalba, compta amb la col·laboració de la Conselleria d'Educació, Investigació, Cultura i Esport de la Generalitat Valenciana.

  Sona Baixet és una iniciativa de LaCasaCalba que naix l'any 2015, després de quatre temporades oferint diversos cicles conceptuals de teatre i música per a tota la família, en espais com ara la Sala Russafa, el Centre Octubre de Cultura Contemporània a València o el Teatre del Raval de Gandia. 'Es tracta d'un projecte que barreja diferents disciplines artístiques, des de teatre i música, fins a circ, cinema, dansa i art plàstic, en un to divertit i fresc i que aposta decididament per la cultura popular feta ara i ací', explica Francesc Burgos de LaCasaCalba. Dins d'aquest concepte també s'inclouen activitats pensades per als pares, però igualment aptes per als més menuts, i es presenta en format festival (Sona Baixet Fest) o de festa (Sona Baixet Fest-a), com el de la Platja de Tavernes de la Valldigna.

  En les actuacions podrem trobar el MagRubén Aparisi, Arrop i Tallaetes (música popular en valencià), Títeres de cuento, així com jocs populars amb Disparatario i tallers per als més menuts. A més de les actuacions, hi haurà un passacarrer amb dolçaina i tabal així com una minidisco amb la selecció de El Triangulista. També hi haurà instal·lada una zona per a menjar amb la Food Truck Tandoor, on trobarem crepes dolços i salats, tapes, dolços i refrescos.

  El programa d'actuacions es pot consultar en la web www.sonabaixet.com
  La festa és totalment gratuïta i té lloc a l'aire lliure.

   

  ocultar
  La platja de Tavernes acull Sona Baixet Fest(a) el darrer cap de setmana d'agost
  Pujar