Castellano

Cancel·lat el Octopus Festival: Com canviar l'entrada o sol·licitar la seva devolució?

Cancel·lat el Octopus Festival: Com canviar l'entrada o sol·licitar la seva devolució?
  • L'esdeveniment musical que s'anava a celebrar a Tavernes de la Valldigna aquesta setmana no es realitzarà perquè “no és viable en aquests moments” segons l'empresa

En dos dies havia d'arrencar a Tavernes de la Valldigna el Octopus Festival, un esdeveniment musical de música electrònica previst entre el 8 i 11 de juliol, organitzat per la mateixa empresa que el Medusa de Cullera.

Si en 2021 es va cancel·lar per la pandèmia, aquest 2022 els festivaleros que havien optat pel Octopus Festival es tornen a quedar sense els concerts que s'anaven a desarmar en una zona rural, urbanitzable, al costat de la mar, un espai que aspira a convertir-se en un “festivalódromo”.

Si has comprat l'entrada per al Octopus Festival, què pots fer?

En un comunicat, l'empresa ha informat de dues opcions: canviar l'entrada o sol·licitar la devolució.

Canviar l'entrada del Octopus Festival

Com a primera opció, cada tiquet del Octopus Festival passa automàticament a convertir-se en un altre d'igual valor per a accedir a Medusa Festival 2022, que se celebrarà del 10 al 15 d'agost a Cullera.

Les persones que s'hagin decantat per aquesta mesura hauran rebut per mail la nova entrada sense necessitat que facin cap gestió.

I com segona opció, es pot canviar l'entrada per al Zevra Festival 2022, previst a Tavernes de la Valldigna del 22 al 25 de juliol.

Per a això cal enviar un mail a canje@octopusfestival.com indicant que sol·licites el canvi i adjuntar el PDF de l'entrada.

Devolució de l'entrada del Octopus Festival

Per a aquells que prefereixen el reintegrament dels seus tiquets, tenien 14 dies de termini per a sol·licitar el reintegrament de l'entrada després d'enviar un mail a incidencias@octopusfestival.com.

Per què s'ha cancel·lat?

L'esdeveniment musical que s'anava a celebrar a Tavernes de la Valldigna aquesta setmana no es realitzarà perquè “no és viable en aquests moments” segons ha informat l'empresa en un comunicat publicat en les seves xarxes socials i pàgina web.

Pujar